Planirate da započnete poslovnu saradnju sa kompanijama iz Turske?

Poslovna saradnja sa kompanijama iz Turske

Advokatska kancelarija Dragana Đorđević vam predstavlja kvalifikovan i inovativan portfolio kompanija sa sedištem u Turskoj i rešenja kojima možete pristupiti i iskoristiti za zajednički razvoj poslovanja/kanala ili partnerstava.

Kompanije čija je delatnost proizvodnja kozmetičkih proizvoda, poljoprivrednih proizvoda i suplemenata žele da uspostave poslovnu saradnju sa kompanijama, koje bi distribuirale njihove proizvode na teritoriji Srbije, a kompanija koja se bavi proizvodnjom bolničkog i kancelarijskog nameštaja želi da uspostavi  saradnju sa ordinacijama i bolnicama, radi opremanja njihovog prostora kancelarijskim i bolničkim nameštajem.

Suplementi

Kompanija za proizvodnju suplemenata ima 30 godina iskustva u minerologiji i istraživanje i razvoj sprovodi u Švajcarskoj. Poseduje širok spektar novih portfelja proizvoda u procesu razvoja i devet različitih proizvoda specijalno formulisanih sa pametnom kombinacijom minerala. Ima odobrene mineralne resurse, poštuje međunarodne standarde kvaliteta, a proizvodnju suplemenata u Turskoj realizuje visoko kvalifikovan profesionalni tim.

Metode analize su:

 • Mikrobiologija
 • Sistem kombinatorne optimizacije
 • Tečna hromatografija visokih performansi (HPLC)
 • Gasna hromatografija (GC)
 • Ultraljubičasta – Vidljiva spektroskopija (UV-Vis)
 • Infracrveni (FTIR) analizator veličine čestica.

Godišnji proizvodni kapacitet je od 1+ milion tečnih tona. Skladištenje citotoksičnih jedinjenja se sprovodi lako.

Minerali imaju vitalan značaj za organizam i metabolizam. Doprinose radu enzima.

Minerali su veoma važni za telesne funkcije i sisteme:

 • Imuni sistem
 • Neurološki sistem
 • Antioksidativni kapacitet
 • Funkcija mitohondrija
 • Zdravlje creva i kostiju
 • Endokrini sistem.

Nedostatak minerala dovodi do mnogih poremećaja i disfunkcija.

Kozmetički proizvodi

Asortiman kozmetičkih proizvoda se sastoji od naučno dokazane serije proizvoda protiv starenja i kolekcije proizvoda pomoćnika za rešavanje problema kože. Integritet brenda je uspostavljen uzimanjem u obzir najsavremenijih naučnih studija i visokog je kvaliteta. Kompanija daje jasne informacije o svakom proizvodu uz transparentnost njegovog sadržaja.

Sastav proizvoda je formulisan da obezbedi naučno dokazane i kvalitetne sastojke po pravim cenama. Tim stručnjaka kompanije poseduje specijalizacije iz dermatologije, hemije i kozmetologije.

Ukratko, transparentne i naučne formule kozmetičkih proizvoda i dnevni planovi primene koji odgovaraju tipu kože prema upitniku su predstavljeni u harmoniji.

Prehrambeni proizvodi

Kompanija raspolaže dozvolama za proizvodnju, za bezbednost na radu i ekološkim dozvolama. Istraživanje i razvoj se sprovodi u modernim visokotehnološkim laboratorijama od strane ekspertskog tima.

U prodajni asortiman kompanije se ubrajaju sledeći prehrambeni proizvodi: paradajz pasta, pasta od slatke paprike, ljuta paprika pasta, čili pahuljice, sos od bibera i paradajza, melasa od nara, maslinovo ulje, jabukovo sirće, sos od nara i limuna, džem od gorke pomorandže, maslina, pečeni patlidžan, pečena crvena paprika, predjela, zeleni džem, lovorov sapun, kečap – BBQ sos.

Bolnički nameštaj i oprema

Kompanija za proizvodnju bolničkog nameštaja i medicinske opreme kombinuje visok kvalitet i fleksibilne proizvodne kapacitete sa svojim stručnim dizajnerskim timom i svojim jedinstvenim dizajnom zauzima konkurentsku poziciju na svetskom tržištu. Kompanija je osvojila međunarodne nagrade za dizajn kao što su RED DOT DESIGN AVARD, GOOD INDUSTRIAL DESIGN, GOOD DESIGN AVARD, GERMAN DESIGN AVARD, IF DESIGN AVARD & INTERNATIONAL DESIGN AVARD.

Rangirana je na listi 100 najbrže rastućih kompanija u Turskoj i izvozi u više od 100 zemalja.

Kompanija može da ponudi:

 • Bolnički nameštaj i dodatnu opremu
 • Stolice za transport i medicinske preglede
 • Krevete za pacijente i negu
 • Nosila i kauče za ispitivanje
 • Drugu medicinsku opremu – kolica za hitne slučajeve, kolica za odlaganje lekova, kolica za previjanje, dečije krevetiće, kolica za lekove i lečenje
 • Bolnički nameštaj – bočni ormarići, ormarići za odeću (ormari), grupa za čekanje, kauči za goste, stolice itd.

Planirate da započnete poslovnu saradnju sa kompanijama iz Turske koje proizvode prethodno navedene proizvode. Obratite mi se da biste došli do bilo koje od tih kompanija i rešenja na
email: dragana@djordjevic-lawyer.co.rs ili na
tel: + 381 63 84 27 661 (Viber/WhatsApp).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *